ИЗПРАЩАНЕ НА ВИПУСК 2017

 

Най-прекрасните години от живота на всеки човек са ученическите. За това несъмнено в съзнанието му най-ярко се запечатва както първият, така и последният учебен ден. Такъв бе вчерашният за абитуриентите от СУ „Димитър Благоев“ – випуск 2017. С многобройни емоции изпратихме нашите дванадесетокласници - игри, песни, танци, сълзи от носталгия по изминалите години и радост от създадените прекрасните спомени. По традиция Випуск 2017 засади дръвче в двора на училището.

Единадесетокласниците подготвиха тържество, в което за последен път в поредица игри изпитаха абитуриентите за да се убедят, че те са готови за следващата си голяма стъпка в живота - студентските години!

Наградени бяха и тримата пълни отличници на Випуск 2017 - Георги Гутев, Стефан Блажев и Цветина Генева. Абитуриентите поздравиха учителите си и им връчиха благодарствени грамоти, а класните ръководители с просълзени очи увериха учениците си, че те винаги са добре дошли и очакавани в любимото си училище. С групова прегръдка и усещането за чудния спомен за нещо безвъзвратно отминало, което се носи в сърцето цял живот, учители, ученици и родители изпратиха Випуск 2017!

 

12 май 2017
СУ "Д. Благоев" - град Свищов

Към албума »